trouble with a prop_dynamic elevator

Any aspects of level design for the Source engine.

trouble with a prop_dynamic elevator

Postby Aug88 on Mon May 10, 2010 6:05 pm

hey guys

im making a map that has a rotating elevator in it the elevator itself is a model (prop_dynamic).
I got it to move and all but when i stand on it and the elevator is going down it slowly shoves me to the side into the elevator railing and i get stuck in it ,I also get this error message spammed in console something like
CEngineTrace::Clipraytophysics : no-model ,bbox {0,0,0} {0,0,0}
never seen it before and i cant seem to find the model error either...
anyone got a sollution for that ?

cheers
Aug88
Dumpling
Dumpling
 
Joined: Sun May 02, 2010 7:28 pm

Re: trouble with a prop_dynamic elevator

Postby poisonic on Mon May 10, 2010 7:20 pm

i think u did use a func_move* uncheck in flags touch opens there are serval options of making a nice elevator PM me and i could help you out;)
[img:400]http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/poisonic.png[/img]
User avatar
poisonic
Pheropod
Pheropod
 
Joined: Tue Jan 20, 2009 5:10 pm

Re: trouble with a prop_dynamic elevator

Postby Mevious on Wed May 12, 2010 12:51 pm

If you are getting stuck in the model then it's probably an issue with moving model collision. You could disable the elevator model's collision and instead use an invisible func_brush where the elevator's collision hull should be.
Mevious
Member
Member
 
Joined: Thu Dec 31, 2009 3:27 am

Return to Hammer Editor Help

Who is online

Users browsing this forum: Google Adsense [Bot]