New NPC will not move.

Grab your favourite IDE and tinker with the innards of game engines

Re: New NPC will not move.

Postby [Steve] on Fri Nov 25, 2011 12:27 am

ive looked through your paste bin code and couldnt see exactly what was wrong,
however this seems to work for me, its a duplicate of the antlion named fireantlion , hasnt broken the original antlion, and seems to work just fine.
im sorry i couldnt be of more help, but perhaps this will help you find the problem in your code.

http://pastebin.com/HRXLr12D
http://pastebin.com/G3FSpcK5
User avatar
[Steve]
Interlopers Staff
Interlopers Staff
 
Joined: Fri Mar 06, 2009 11:25 pm

Re: New NPC will not move.

Postby Jangalomph on Fri Nov 25, 2011 1:21 am

Your code couldn't possibly work though. AE_firelion would never work since its not in the model.
http://www.nomoreroominhell.com
I don’t know whether I was right or wrong, I guess I’ll never know… But I made it. And I guess I should be thankful for that. - Strelok
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
User avatar
Jangalomph
Forum Goer Elite™
Forum Goer Elite™
 
Joined: Wed Jun 25, 2008 3:19 pm
Location: Sumter, SC

Re: New NPC will not move.

Postby [Steve] on Fri Nov 25, 2011 4:00 am

i thought you wanted a standalone npc, so i assumed you would have a custom model, just change them back to the default antlions acts and it works fine , tried and tested, or i could send you fireantlion.mdl
User avatar
[Steve]
Interlopers Staff
Interlopers Staff
 
Joined: Fri Mar 06, 2009 11:25 pm

Re: New NPC will not move.

Postby Jangalomph on Fri Nov 25, 2011 4:12 am

if you could send me a model of them, that'd be amazing!


EDIT:

Tested your code. More errors than expected.

1. Yours works in alienswarm. My mod isn't alienswarm. :|

2. You would have to change multiple other files such as blood etc to even get your code to work.

3. Your files ask for animationbases which don't exist in 2007's code. ¬_¬
http://www.nomoreroominhell.com
I don’t know whether I was right or wrong, I guess I’ll never know… But I made it. And I guess I should be thankful for that. - Strelok
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
User avatar
Jangalomph
Forum Goer Elite™
Forum Goer Elite™
 
Joined: Wed Jun 25, 2008 3:19 pm
Location: Sumter, SC

Re: New NPC will not move.

Postby ScarT on Fri Nov 25, 2011 8:38 am

I just tried your code, and I didn't get your problems. However the Antlions doesn't attack anything even though their relationships are set in the code.
User avatar
ScarT
Senior Member
Senior Member
 
Joined: Sat Apr 02, 2005 7:33 pm
Location: Denmarkian Land

Re: New NPC will not move.

Postby [Steve] on Fri Nov 25, 2011 4:30 pm

My version was for Alien swarm , ill just convert it to orange box and repost it,
it shouldnt be hard tho ive done it previously with differnt npcs in orangebox.

and if you still need that model ill post it.
User avatar
[Steve]
Interlopers Staff
Interlopers Staff
 
Joined: Fri Mar 06, 2009 11:25 pm

Re: New NPC will not move.

Postby Jangalomph on Fri Nov 25, 2011 10:39 pm

Erm. I'll just give up on this for the 5th time.
http://www.nomoreroominhell.com
I don’t know whether I was right or wrong, I guess I’ll never know… But I made it. And I guess I should be thankful for that. - Strelok
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
User avatar
Jangalomph
Forum Goer Elite™
Forum Goer Elite™
 
Joined: Wed Jun 25, 2008 3:19 pm
Location: Sumter, SC
Previous

Return to Programming

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Gambini