Interlopers Has Errors

Comments & Suggestions about Interlopers.net

Interlopers Has Errors

Postby Something on Sun Apr 06, 2008 11:30 pm

http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ne&group=0

88 errors Blink, how could you do this to us?
Something
Pheropod
Pheropod
 
Joined: Sat Sep 03, 2005 10:10 pm

Re: Interlopers Has Errors

Postby Kelikan on Sun Apr 06, 2008 11:54 pm

Most of those are likely to be snowball errors, or errors of little consequence. Take the ampersand error (error 1) for example.
User avatar
Kelikan
1337 p0st3r
1337 p0st3r
 
Joined: Mon Jun 27, 2005 12:40 pm
Location: Oz!

Re: Interlopers Has Errors

Postby RawMeat3000 on Sun Apr 06, 2008 11:57 pm

http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ne&group=0

Well, at least we're not as bad as them.

Do these errors affect this site's performance at all?
Last edited by RawMeat3000 on Tue Apr 08, 2008 12:40 am, edited 2 times in total.
User avatar
RawMeat3000
Modelling Challenges Moderator
 
Joined: Sun Oct 28, 2007 2:50 am
Location: San Jose, Ca

Re: Interlopers Has Errors

Postby theblahman on Mon Apr 07, 2008 12:19 am

Most likely not.
I design (v4.1 released 23/2) and Tweet.
User avatar
theblahman
May Contain Skills
May Contain Skills
 
Joined: Sun Jan 15, 2006 3:55 am
Location: Australien

Re: Interlopers Has Errors

Postby InfidelCastr0 on Mon Apr 07, 2008 5:36 am

My gosh, errors in the codez? What is interlopes, some cousin of IE? I thought we were web complient here!

Oh well, at least Blink's trying. Like IE.

my god see what i did dere

p.s. This is Mr. Happy. Logged into my bro's account by accident

You've just been happified.
It's no fun till someone dies.
InfidelCastr0
Member
Member
 
Joined: Mon Feb 05, 2007 4:37 pm
Location: St Louis, MO

Re: Interlopers Has Errors

Postby Blink on Mon Apr 07, 2008 7:46 am

Kelikan wrote:Most of those are likely to be snowball errors, or errors of little consequence. Take the ampersand error (error 1) for example.


Indeed, almost every error is related to the & or = inside the PHP generated links, that's why I use the XHTML transitional doctype. I recently re-wrote all the interlopers HTML & CSS and it is compliant so don't be sucked in by the 88 errors or whatever it is.

There are no code errors that will affect rendering of the page, so you can sleep easy at night. Sites that have dynamic content are tricker to validate.
User avatar
Blink
Cool 'n that
Cool 'n that
 
Joined: Fri Oct 08, 2004 4:16 pm
Location: UK

Re: Interlopers Has Errors

Postby InZaneFlea on Mon Apr 07, 2008 12:13 pm

Blink, are you trying to tell me that this website is so much more awesome than every other one, that it is indeed DYNAMIC!?
Game Art + Design Graduate
http://www.nickeichenberg.net
InZaneFlea
Pheropod
Pheropod
 
Joined: Thu Apr 07, 2005 2:50 am

Re: Interlopers Has Errors

Postby Blink on Mon Apr 07, 2008 6:00 pm

Got it down to 25 errors with a couple of small fixes.

I know what's causing the other <p> tag errors but it's a tricky fix as they are created dynamically so it will require some thought. Some of the other content pages have a couple of silly errors too.

Perhaps one day when I have time I will fix them all, but they are so minor the site will load fine for now.
User avatar
Blink
Cool 'n that
Cool 'n that
 
Joined: Fri Oct 08, 2004 4:16 pm
Location: UK

Re: Interlopers Has Errors

Postby Mr. Happy on Tue Apr 08, 2008 5:18 pm

The site is crated dynamically?

Doesn't that mean it's slightly...alive?
Image
-You've just been happified!?
User avatar
Mr. Happy
Forum Goer Elite™
Forum Goer Elite™
 
Joined: Sat Dec 30, 2006 9:20 am
Location: Flyin' thru "da cloud" in the MotherShip

Re: Interlopers Has Errors

Postby The Wanderer on Tue Apr 08, 2008 5:23 pm

Mr. Happy wrote:The site is crated dynamically?

Doesn't that mean it's slightly...alive?

And believe me i am
Still alive.
I'm doing science and i'm
Still alive.
I feel fantastic and i'm
Still alive.
While you're dying i'll be
Still alive.
And when you're dead i will be
Still alive.

Still alive.

Still alive.
Image
User avatar
The Wanderer
Senior Member
Senior Member
 
Joined: Tue Dec 27, 2005 1:03 pm
Location: Belgium

Re: Interlopers Has Errors

Postby Blink on Sun May 04, 2008 8:12 am

After a lot of pissing around - http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ers.net%2F

You can all sleep at night now. :-D
User avatar
Blink
Cool 'n that
Cool 'n that
 
Joined: Fri Oct 08, 2004 4:16 pm
Location: UK

Re: Interlopers Has Errors

Postby The Wanderer on Sun May 04, 2008 8:49 am

lol! bit pointless but nicely done nonetheless :D
Image
User avatar
The Wanderer
Senior Member
Senior Member
 
Joined: Tue Dec 27, 2005 1:03 pm
Location: Belgium

Re: Interlopers Has Errors

Postby Blink on Sun May 04, 2008 8:52 am

The Wanderer wrote:lol! bit pointless but nicely done nonetheless :D


Valid code is never pointless, it's a web developer thing :-)
User avatar
Blink
Cool 'n that
Cool 'n that
 
Joined: Fri Oct 08, 2004 4:16 pm
Location: UK

Re: Interlopers Has Errors

Postby RC-1290 on Sun May 04, 2008 11:19 am

Well done Blink!
Where am I?
User avatar
RC-1290
1337 p0st3r
1337 p0st3r
 
Joined: Fri Sep 14, 2007 10:54 pm
Location: The Netherlands

Re: Interlopers Has Errors

Postby 1447 on Sun May 04, 2008 11:51 am

Only one man will bother to fix 88 pointless errors in less than a month. I think we have the best web admin in the world:D
User avatar
1447
Veteran
Veteran
 
Joined: Tue May 22, 2007 7:28 am
Location: United States of Norway
Next

Return to Feedback Corner

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot]