Custom particle issue

Got problems with your models? Struggling with textures? Get help with your custom assets.

Custom particle issue

Postby Redcow on Thu Nov 25, 2010 11:34 pm

I've made a custom particle, and for some reason it won't show up in game.

Basically my particle name is ballteleport, and the error in game is

Attempting to create unknown particle system 'ballteleport' .


I have the file in garrysmod/particles/ballteleport.pcf
I have the particles_manifest.txt in the same folder.


This is the manifest txt.
Code: Select all
particles_manifest
{
   "file"   "!particles/ballteleport.pcf"

}


I don't know why it isn't showing up in game.
Redcow
Member
Member
 
Joined: Sun Jan 24, 2010 2:21 am

Re: Custom particle issue

Postby source-maps on Fri Nov 26, 2010 1:03 am

pm this guy, he is the shit with particles

memberlist.php?mode=viewprofile&u=6441
User avatar
source-maps
Forum Goer Elite™
Forum Goer Elite™
 
Joined: Fri Feb 09, 2007 7:50 pm
Location: The Netherlands

Re: Custom particle issue

Postby Jangalomph on Fri Nov 26, 2010 6:22 am

Thanks for forwarding him to me :D
http://www.nomoreroominhell.com
I don’t know whether I was right or wrong, I guess I’ll never know… But I made it. And I guess I should be thankful for that. - Strelok
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
User avatar
Jangalomph
Forum Goer Elite™
Forum Goer Elite™
 
Joined: Wed Jun 25, 2008 3:19 pm
Location: Sumter, SC

Re: Custom particle issue

Postby Black_Stormy on Sun Nov 28, 2010 6:38 am

Having a very similar problem, can you post back here if and when you figure it out?
User avatar
Black_Stormy
May Contain Skills
May Contain Skills
 
Joined: Sun Nov 28, 2010 6:03 am
Location: Cairns, QLD, AUS

Return to Custom Asset Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users

cron